Student teškom mukom slomio Bošnjak

Student teškom mukom slomio Bošnjak

Tvrdu i neizvjesnu utakmicu večeras su odigrali košarkaši Studenta i Bošnjaka. 

Sami početak mirisao je na uvjerljivu pobjedu Mostaraca koji su na kraju do nje došli teškom mukom. Slavili su košarkaši Studenta na kraju zasluženo rezultatom 77:73 no, ostao je dojam da su gosti mogli nešto više u ovom susretu da su imali bar još jednog raspoloženog igrača u svojim redovima.

U posljednjim minutama susreta, kada se odlučivalo o pobjedniku mirnije ruke bile su kod domaćih košarkaša. Inače, obje momčadi imale su primjedbi na dijeljenje pravde sudaca Porobića, Radanovića i Komara, no na kraju, srećom oni nisu odlučivali o pobjedniku.

Kod Studenta najbolji Jurković s 18 i Ross sa 16 koševa, a dobar posao napravili su Dubelj i Dejan Marković, svaki s po 12 poena. Miloš Marković, koji je prvi dio sezone igrao u Studentu najzapaženiji sa 16 poena i 8 skokova, a donekle ga je pratio Tunović s 13. Student je ovom pobjedom ostao na 5.mjestu koje trenutno osigurava mjesto u Ligi 6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi