Član KK Bosna Royal Jelly

Šturanović: Očekujem teži posao u odnosu na prvo kolo

Samir Mlaćo

Iako iz Sparsa najavljuju pohod na pobjedu, u KK Bosna Royal Jelly također su optimisti pred sutrašnji duel.

Bosna ovu utakmicu dočekuje sa prvog mjesta te i nakon duela sa gradskim rivalom žele ostati na toj poziciji.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, a Sparsi su dobra ekipa sa određenim pojačanjima koja si stigla u posljednje vrijeme. Siguran sam da nas očekuje nimalo lak posao, a mi ćemo tražiit našu igru, brzu igru i snažnu odbranu" kazao je Maksim Šturanović, član popularnih Studenata.

"Mislim da su popunjeni na svim pozicijama, te to uošte nije ekipa sa početka sezone kada smo ih dobili. Sada mislim da će biti mnogo teži posao, a navijače pozivam da dođu u što većem broju, te da nam pomognu da dođemo do još jedne pobjede", dodao je Šturanović za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč između Bosne Royal Jelly i Sparsa igra se sutra sa početkom u 18:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi