Sudija prekinuo utakmicu nakon strašne povrede košarkaša rođenog u BiH

Strava u Španiji

Sudija prekinuo utakmicu nakon strašne povrede košarkaša rođenog u BiH

S. Grebović

Danas su ekipe Tenerifea i Estudiantesa trebale da odigraju pripremni meč pred početak nove sezone španske ACB lige, ali susret nije završen zbog jedne stravične povrede.

Igralo se drugo poluvrijeme ove pripreme utakmice kada je u jedan kontra napad krenuo košarkaš Tenerifea Dejan Todorović koji je naletio na blokadu jednog protivničkog igrača nakon čega je nezgodno pao na parket.

Dvoranom su odzvanjali krici, a pojedini igrači su se pokrili peškirima po glavi kako ne bi gledali tu stravičnu scenu. 

Koliko je povreda bila ozbiljna govori i to da je sudija ovog susreta morao prekinuti meč kako bi se na što bolji način igraču rođenom u Mrkonjić Gradu pružila medicinska pomoć.

Inače, Todorović ima 26 godina i u svojoj karijeri je već doživio jednu tešku povredu nakon koje se oporavio i nastavio sa košarkom, a za nadati se da će tako biti i ovoga puta.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Top Komentari

realista1982
Svojevremeno je rekao nikada nisam htio igrati za BiH, to su moji lični razlozi. I mene zaboli ona stvarka za njega i njegovu povredu, to su moji lični razlozi...
11 2
TiTu
Igraca rodjenog u BiH . Nista mi mrze nema procitati.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi