Šutalo: Vjerujemo da možemo pobijediti Sparse

Čeka se finalista domaćeg prvenstva

Šutalo: Vjerujemo da možemo pobijediti Sparse

Na Grbavici će sutra biti odigrana treća polufinalna utakmica između košarkaša Sparsa i Zrinjskog.

Imajući u vidu prethodne dvije utakmice, očekuje da će kvalitetna košarka biti viđena i sutra na Grbavici, a pred sami susret u taboru mostarskog kluba ne nedostaje optimizma.

Da Zrinjski može slaviti i izboriti prolaz u finale mišljenja je i košarkaš ovog kluba Marko Šutalo.

"Očekujemo izuzetno čvrstu utakmicu i spremamo se za nju. S obzirom na veliki broj odigranih utakmica ove sezone nema puno nepoznanica između nas i Sparsa. Vjerujemo u pobjedu koja će nam donijeti prolaz u finale i borbu za odbranu naslova", rekao je Šutalo.

Trener Hrvoje Vlašić svjestan je šta je potrebno za trijumf.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Drugu sezonu zaredom igramo majstoricu odnosno treću utakmicu protiv Sparsa. Ovo su utakmice odluke u kojima pobjeđuje onaj takmac koji ima više raspoloženih igrača i mislim da će opet kontrola skoka i kvalitetna obrana biti ključ", istakao je Vlašić.

Podsjetimo, utakmica između Sparsa i Zrinjskog na rasporedu je u subotu od 18 sati u SD Grbavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti