Svađa u svlačionici Cavsa zbog Kevina Lovea
Love je u duelu s Oklahomom kazao da se ne osjeća dobro, obavio je i preglede, no saigrači mu ne vjeruju

Nemirno u svlačionici bivšeg prvaka

Svađa u svlačionici Cavsa zbog Kevina Lovea

E. Škorić, foto: EPA

Krilni centar Cleveland Cavaliersa Kevin Love je nakon meča i teškog poraza od Oklahome završio u bolnici.

Love se nije najbolje osjećao na meču s Oklahomom, pa je morao na ispitivanja u lokalnu bolnicu, mada njegov potez nije shvaćen kao iskren i neki saigrači su posumnjali u njegovu bolest.

U svlačionici je prije treninga u ponedjeljak održan bučan i intezivan sastanak, a ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski tvrdi da su nezadovljni igrači Cavsa od trenera i generalnog menadžera kluba tražili da im se objasni šta se zapravo zbiva s Loveom.

Tek kada je Love objasnio šta mu je, onda su se smirile strasti. Inače, Cavsi imaju omjer 27:18 i treći su na Istoku iza Bostona i Toronta, mada su u pet od posljednjih šest mečeva doživjeli poraz.

Slijedi im duel sa San Antonio Spursima, ali neke stvari očigledno nisu na zadovoljavajućem nivou i u Clevelandu će pokušati da na vrijeme riješe probleme, a i LeBron James bi, kao najveći autoritet u timu, trebao da "očita bukvicu" pojedincima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi