Teletović propustio posljednji trening Phoenix Sunsa

Bh. košarkaš se povrijedio

Teletović propustio posljednji trening Phoenix Sunsa

Košarkaški bh. reprezentativac Mirza Teletović bio je primoran propustiti posljednji trening Phoenix Sunsa. 

Teletović je zadobio povredu u jučerašnjoj utakmici protiv Indiana Pacersa, a nakon medicinskih pregleda je utvrđeno da se ustvari radi o lakšoj povredi gležnja i povratak na parket očekuje se već u narednoj sedmici. 

Američki mediji pišu da Pheonix Suns pored Teletovića u utakmici protiv San Antonio Spursa neće moći računati na još trojicu košarkaša, tačnije na Jona Leuera (leđa), Markieffa Morrisa (rame) i TJ Warrena (koljeno).

Na kraju dodajmo da je naš Teletović ove sezone zabilježio 43 nastupa za Pheonix Sunse sa prosjekom od 9,8 poena po susretu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti