Teletović za veliki novac prodao svoju vilu zvijezdi NBA lige
Američki mediji pišu da je Mirza Teletović prodajom vile postao bogatiji za 1,8 miliona dolara

Luksuzna vila u Milwaukeeju više ne pripada legendi bh. košarke

Teletović za veliki novac prodao svoju vilu zvijezdi NBA lige

Bivši košarkaški reprezentativac BiH, a danas predsjednik KSBiH, Mirza Teletović prodao je svoju luksuznu vilu u Milwaukeeju, pišu američki mediji.

Teletović je vilu kupio kada je stigao u Milwaukee Buckse, koje je napustio zbog zdravstvenih problema koji su ga možda i prijevremeno poslali u košarkašku mirovinu.

Novi vlasnik vile je NBA zvijezda i bivši Mirzin saigrač iz Bucksa Giannis Antetokounmpo, koji je od našeg bivšeg košarkaša kupio za 1,8 milion dolara.

Inače, vila se nalazi u četvrti River Hills i posjeduje pet spavaćih soba, sedam kupatila zajedno sa bazenom, pansion, kućno kino, igraonicu, vinski podrum, garažu, radionicu...

Mirza Teletović je i nakon odlaska iz Sjedinjenih Američkih Država ostao u dobrim odnosima sa grčkim košarkašem, koji će nastaviti da živi u ovoj prekrasnoj vili sve dok bude nastupao za Milwaukee Buckse.

Top Komentari

Edin Merlin
Sedam kupatila !!!! Malo brate !
18 2
Benjamingst
Ovdje inace kuce obicne imaju po 2 I 3 wc-a.... nista cudno za jednu vilu.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi