Tepić novi igrač PAOK-a
Tepić je nekadašnji član reprezentacije Srbije sa kojom je 2009. godine na prvenstvu Evrope osvojio srebrenu medalju (Foto: EPA)

Povratak u Grčku

Tepić novi igrač PAOK-a

M. Šljivak

Srpski košarkaš Milenko Tepić novi je igrač grčkog PAOK-a.

Iskusni 31-godišnji košarkaš je sa timom iz Soluna dogovorio jednogodišnju saradnju i sigurno da će biti pojačanje za ovaj klub.

U redove PAOK-a Tepić dolazi iz redova italijanskog Brindisija gdje je proveo proteklu sezonu. Ovo mu je povratak u crno-bijeli dres solunskog tima koji je naosio u sezoni 2015/2016.

Tepić je karijeru počeo u Vojvodini, nastavio ju je u Partizanu gdje je izgradio ime, a zatim je igrao još za Panathinaikos, Cajasol, ponovo Partizan, Orlandinu i Brindisi.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Sa Panathinaikosom je 2011. godine osvojio naslov prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi