Težak poraz bh. košarkaša u Crnoj Gori

Juniori teško izgubili

Težak poraz bh. košarkaša u Crnoj Gori

M. Šljivak

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine teško je poražena u Podgorici od vršnjaka iz Crne Gore rezultatom 95:66.

Bh. selekcija se priprema za prvenstvo Evrope B divizije koje se igra u Rumuniji, a samo prvih deset minuta su odigrali na pravom nivou.

Imala je BiH nakon prve dionice četiri poena prednosti (18:22), no ostatak utakmice je potpuno pripao mladim Crnogorcima.

Fantastičnom igrom domaća selekcija je do poluvremena stekla 10 poena prednosti, da bi u nastavku potpuno razbili bh. tim.

U jednom trenutku je bilo čak i 39 poena prednosti, a na kraju je bh. selekcija završila na minus 29.

Prvenstvo B divizije počinje 26. jula i traje do 4. augusta, a BiH je u grupi sa Izraelom, Luksemburgom, Češkom, Norveškom i Islandom.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Bruka i Sramota!!!
2 0
svasta
Smotane vas poserem i to lijenji Crnogorci, sta ce vam drugi raditi!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi