Težak poraz Fenera

Euroliga, šesto kolo

Težak poraz Fenera

Košarkaši Fenerbahčea doživjeli su pravi potop u šestom kolu Eurolige.

Oni su na gostavanju kod Baskonije poraženi sa čak 34 poena razlike (86:52).

Ekipa iz Vitorije već je na poluvremenu imala +17 (41:24), a sa odličnom igrom španski tim je nastavio i u drugih 20 minuta, pa je na kraju upisao i više nego ubjedljivu pobjedu.

Shane Larkin, Andrea Bargnani i Johannes Voigtmann postigli su po 13 poena za domaćina, dok u gostujućem sastavu niti jedan igrač nije bio dvocifren. Ipak, treba istaći da je Kostas Sloukas sa 9 poena bio najefikasniji kod Fenera.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Poslije šest odigranih kola, Baskonija je treća za četiri pobjede i dva poraza, dok je Fener sa istim omjerom na sedmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi