Thomas prekinuo tišinu nakon trejda u Cavse

Prvi put nakon 22. augusta objavio post na društvenoj mreži

Thomas prekinuo tišinu nakon trejda u Cavse

E. Ganibegović

Novi playmaker Cleveland Cavaliersa Isaiah Thomas je prekinuo tišinu nakon trejda iz Boston Celticsa u Cavse, pa je nakon 22. augusta u utorak navečer objavio video na svom instagram profilu.

U videu je prikazan period prije trejda i njegov oporavak od povrede, te kako šutira u trening dresu Clevelanda dok su u pozadini posteri Bostona.

U postu se nalazi i dio teksta iz pjesme Nipsey Hussle, gdje je Thomas napisao: "Kažu da je svaki čovjek opisan njegovom reakcijom na bilo koju situaciju. Pa, koga biste željeli da vas opiše? Neko drugi ili sami sebe? Šta god da radite, dajte svoje srce i budite jaki."



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi