Tihomir Vranješ i Aleksa Nikolić nastavljaju suradnju sa HKK Zrinjski

I Zrinjski počeo sklapati tim za iduću sezonu

Tihomir Vranješ i Aleksa Nikolić nastavljaju suradnju sa HKK Zrinjski

I u HKK Zrinjski su se počele pomjerati stvari s mrtve točke.

Nedavno je klub produžio suradnju s trenerom Nevenom Nikolićem koji je prošle sezone ekipu izvukao iz letargije i lansirao je u gornji dio ljestvice. Do danas je bilo neizvjesno s kojim igračkim kadrom će Plemići nastupati u idućoj sezoni, budući da su pod ugovorom ostali većinom samo košarkaši iz juniorskog pogona.

Iz mostarskog kluba danas je došla vijest kako su dva izuzetno bitna košarkaša iz protekle sezone produžila vjernost Zrinjskom za još godinu dana. Radi se o Tihomiru Vranješu i Aleksi Nikoliću i nakon nekih neugodnih vijesti koje su se tijekom proteklog perioda provlačile preko medija, ovo su odlične vijesti za HKK Zrinjski. Istini za volju, Aleksa Nikolić, za razliku od Vranješa još nije službeno potpisao ugovor, no prema informacijama kojima raspolažemo njegov potpis je samo pitanje trenutka. 

Žele li biti konkurentni u predstojećoj sezoni Plemići će morati dovesti još barem dva košarkaša jednake kvalitete ili kvalitetnije od ovog dvojca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi