Surova realnost NBA lige: SMS poruka za kraj saradnje
Foto - EPA

"Hvala na svemu"

Surova realnost NBA lige: SMS poruka za kraj saradnje

M. Šljivak

Češki košarkaš Tomas Satoransky razmijenjen je ovog ljeta od strane Chicago Bullsa u poslu sa New Orleans Pelicansima za Lonzo Balla.

Satoransky je razočaran načinom na koji su ga se Bullsi riješili. Generalni menadžer se od njega oprostio SMS porukom.

"Sve je bilo veoma kratko. U gradu ste dvije godine, borite se za njih, živite za tim, a zatim dobijete poruke: "Hvala ti za ono što si učinio u Chicagu". To je jedino što sam dobio od njega", rekao je Satoransky i dodao je:

"Nisam ljut. U tim trenucima nemaš emocija, ali kada razmisliš, nakon dvije godine napornog rada, to je bilo veoma brutalno", istakao je češki košarkaš.

Satoransky je protekle sezone u dresu Bullsa ubacivao prosječno 7.7 poena po meču, a u NBA karijeri u kojoj je igrao još za Wizardse na prosjeku je od 7.4 poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti