Trbić: Nadam se da ćemo nastaviti u ritmu u kojem smo stali
Novi ispit za Sarajlije

Sparsi gostuju u Domžale

Trbić: Nadam se da ćemo nastaviti u ritmu u kojem smo stali

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa u okviru 10. kola ABA 2 lige gostuju ekipi Heliosa iz Domžala. Susret je na programu u srijedu sa početkom u 19 sati, a u redovima bh. predstavnika pred ovaj meč vlada optimizam. 

"Igramo protiv tima koji u posljednje vrijeme igra sve bolje, a i pojačan je novim igračem Mahkovićem. U ovoj pauzi smo radili bez četiri igrača, koji su u reprezentaciji i priključit će nam se tek sutra u putu. Nadamo se da ćemo nastaviti u ritmu u kojem smo stali, kada je ABA 2 Liga u pitanju i da ćemo odigrati dobru utakmicu i pokušati doći do pobjede", istakao je trener Sparsa Marko Trbić.

"Naredno kolo gostujemo ekipi Helios Domžale iz Slovenije. Ovu pauzu smo iskoristili jako dobro i pripremili se za utakmicu. Helios ima jako dobru ekipu i stanje na tabeli, ne pokazuje pravu sliku njhovog kvaliteta. Mi maksimalno poštujemo njihovu igru i daćemo sve od sebe, kao i svaku utakmicu da dođemo do pobjede", rekao je Fahrudin Manjgafić.

Sparsi se trenutno nalaze na drugom mjestu ABA 2 lige sa skorom 7-2, dok je Helios desetoplasirani u skor 3-6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi