Sparsi odradili posljednji trening pred duel sa Bosnom

Trbić: Nadam se dobroj utakmici, ispunjenoj dvorani i odličnoj atmosferi

OKK Spars će sutra na svom parketu dočekati Bosnu Royal u okviru 15. kola prvenstva BiH. Sparsi će upravo protiv Bosne pokušati prekinuti niz od dva poraza u domaćem šampionatu.

Košarkaši Sparsa su danas odradili i posljednji trening pred utakmicu, a trener ekipe Marko Trbić smatra da njegova ekipa može do pobjede nad gradskim rivalima.

"Ovo je peta utakmica koju igramo od Nove godine. Igramo u ubrzanom ritmu. Košarkaši Bosne su, ipak, navikli na takav ritam zbog utakmica 2. ABA lige koje igraju", poručio je trener Sparsa, pa nastavo:

"Čini mi se da stanje ekipa, i Bosne i Sparsa, nije baš idealno. Imali smo i bolje periode u sezoni. Ipak, nadam se da smo stabilniji, imamo manje promjena u odnosu na Bosnu, nemamo ni povreda. Nadam se da ćemo sutra odigrati utakmicu najbolje što možemo i da će to biti dovoljno da pobjedimo".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Nadam se dobroj utakmici, ispunjenoj dvorani i dobroj atmosferi... Vjerujem, ipak, da ćemo mi biti ti koji će pobjediti", dodao je na kraju Marko Trbić.

Susret Sparsa i Bosne je na rasporedu sutra od 19:00 sati u dvorani na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi