Trbić pred Rogašku: Očekujem tešku utakmicu, ali se nadam pobjedi
Sparsi igraju sjajno ove sezone u ABA 2 ligi, a pobjednički niz mogu nastaviti na nezgodnom gostovanju.

Trener Sparsa

Trbić pred Rogašku: Očekujem tešku utakmicu, ali se nadam pobjedi

Košarkaši sarajevskih Sparsa sutra će gostovati kod Rogaške u susretu 19. kola ABA 2 lige.

Trener Sparsa Marko Trbić poručio je da očekuje tešku utakmicu jer je u pitanju vrlo nezgodno gostovanje.

"Igramo protiv vrlo neugodnog protivnika, koji je jako dobro pripremljen za svaku utakmicu i koji igra u visokom ritmu. Znamo da moramo uložiti veliku energiju i koncentraciju ako želimo pobjediti na teškom gostovanju. Očekujem nezivjesnu utakmicu i nadam se pobjedi", rekao je on.

S druge strane, košarkaš Slobodan Jovanović je hvalio narednog rivala.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Ekipa Rogaške je jako dobra ekipa i igraju odlično na svom terenu. Igraju specifičnu odbranu, sa velikim brojem preuzimanja, međutim mi smo spremni i potrudićemo se da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz", istakao je Jovanović.

Inače, Sparsi nakon 18 odigranih utakmica imaju omjer od 13 pobjeda i pet poraza, dok je Rogaška na omjeru od sedam pobjeda i 11 poraza te se nalazi na 9. poziciji za razliku od Sparsa koji su treći.

Top Komentari

Kiss
Sretno momci baš smo se mimoišli na granici oko 13h,sve najbolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi