Trbić pred Vršac: Stanje na tabeli nas neće zavarati

Pred Sparsima novi meč

Trbić pred Vršac: Stanje na tabeli nas neće zavarati

Pred košarkašima Sparsa večeras je susret 17. kola regionalne ABA 2 lige.

Sparsi od 18:00 sati gostuju Vršcu, a svoja očekivanja pred duel sa posljednjeplasiranim timom regionalnog šampionata iznijeli su trener Marko Trbić i košarkaš Kenan Kamenjaš.

"Igramo protiv tima koji je dobio novog trenera i koji je napravio promjene u rosteru, tako da sigurno očekujemo tešku utakmicu u zgusnutom rasporedu koji imamo. Njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati i maksimalno se spremamo za utakmicu. Nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata u nastavku borbe za play-off i ostvariti što bolju poziciju", istakao je Trbić.

Optimizam ne skriva ni Kenan Kamenjaš.

"Što se tiče utakmice protiv Vršca, mogu reći da smo se dobro spremali. U dobrom smo ritmu i nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz. Moramo biti maksimalno koncentrisani i sa velikom dozom energije, kako bi došli do željenog rezultata", rekao je Kamenjaš.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Večeras se još sastaju Lovrćen i Primorska, Zrinjski i Borac, te Rogaška i Helios Domžale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi