Sparsi savladali Bosnu Royal

Trbić zadovoljan nakon pobjede u gradskom derbiju

U posljednjoj utakmici 15. kola košarkaškog prvenstva BiH sastali su se KK Spars i KK Bosna Royal.

Sparsi su zanimljivoj utakmici na kraju slavili rezultatom 72:63, a zadovoljan onim što su pružili njegovi izabranici bio je trener domaćih Marko Trbić.

"Imali smo svoj plan utakmice. Pribojavao sam se i očekivao veliku nervozu kod naših igrača, nije nas služio šut, ali isto tako sam znao da će nam se taj šut otvoriti ako nastavimo da igramo u ritmu u kojem smo igrali. Ne volim isticati igrače, međutim Durmo je svojom energijom jako pomogao da se vratimo u igru. Zadovoljan sam, sve u svemu. Bosna je bila rasterećenija, oni imaju dvojicu-trojicu iskusnijih igrača koji znaju kako se igraju ovakve utakmice, no na to smo se spremili i nemam razloga da budem nezadovoljan", kazao je Trbić, te se osvrnuo na posjetu u dvorani.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Zadovoljan sam posjetom na Grbavici. Što budemo mi bolji, bit će i više publike", istakao je trener Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi