Trener Sparsa nakon meča: Ovo je bilo sramotno!

Goran Šehovac vrlo ljut

Trener Sparsa nakon meča: Ovo je bilo sramotno!

Trener Sparsa Goran Šehovac nije bio zadovoljan poslije večerašnjeg poraza njegovog tima od Sutjeske Nikšić u ABA 2 ligi i izadnje svog tima nazvao je sramotnim. 

Sparsi su u ABA 2 ligi doživjeli i četvrti vezani poraz, a Sutjeska je na Grbavici bila bolja sa 85:68. Šehovac je nakon meča rekao sljedeće:

"Prvo da kažem da je ovo bilo sramotno naše izdanje večeras. Bez neke prevelike želje, energije, koncentracije... Pripremili smo se za Sutjesku, znali smo odakle nam prijeti opasnost, ali to nismo primjenili večeras. Otvorili smo utakmicu 0:8, pustili smo im najboljeg šutera da se razigra, kasnije je sve teže... Teško mi je naći riječi kojima bi rekao koliko smo gluposti večeras napravili. Ali, najveća mi je zamjerka taj pristup i energija".

O svojoj budućnosti nakon ovog meča kaže:

"Odgovornost je na meni, ja ne bježim od nje. Što se tiče toga šta ćemo dalje, ja ću obaviti razgovore sa upravom kluba pa ćemo vidjeti. Neke stvari se moraju iz korijena promijeniti. Sada nam je i raspored težak, ali najveći problem smo sami sebi".

"Nama nedostaje samopouzdanje. Svi mi više vjerujemo u ove igrače nego oni sami u sebe. Protiv Širokog smo igrali sjajnu, ali večeras smo se vratili u sivilo. Nama su dovoljne dvije žute minute da padnemo skroz. Najviše nam je potrebno iskustvo i samopouzdanje", kaže na kraju Šehovac.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Sparsi sada imaju omjer 0-4 u ABA 2 ligi, a u narednom meču gostuju kod Splita.

Top Komentari

tuzlaak
Kako je Sloboda igrala u Aba ligi? Klošarski seljački ****ni portalčić....
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi