Trenutak ludila trenera Golden State Warriorsa: Kerr razbio ploču za crtanje akcija

Povrijedio ruku

Trenutak ludila trenera Golden State Warriorsa: Kerr razbio ploču za crtanje akcija

Esmer Oštraković

Golden State Warriorsi sinoć su upisali četvrtu pobjedu u devetnaestoj ovosezonskoj utakmici i to protiv Chicago Bullsa, a bilo je 104:90.

Ipak, zanimljiv trenutak desio se kada je njihov trener Steve Kerr razbio ploču za crtanje akcija. Čak je tada povrijedio ruku.

"Razbio sam ploču, ali to je prva od dvije. Imam pravo razbiti dvije po sezoni, a zaradio sam površinsku ranu", kroz šalu je rekao kerr, te je dodao:

"Uvijek nastrada isto mjesto na ruci, ali ovaj put je malo dublje, sigurno jer sam bio dosta ljut", završio je Kerr.

Sigurno je da će Kerr razbiti još dosta ploča ukoliko njegova ekipa nastavi igrati kao do sada, a on na to sigurno nije navikao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi