Tresla se gora, rodio se miš

Meč u Morači ipak se igra

Tresla se gora, rodio se miš

E. Škorić

Četvrta utakmica ABA finala između Budućnosti i Crvene zvezde ipak se igra u Morači s početkom u 21 sat.

Bilo je dosta tenzija uoči ove utakmice, iz KK Crvena zvezda su poručili da ne žele igrati večeras zbog, kako kažu, očigledne sudijske krađe u trećoj dionici jučerašnjeg meča u kojem je Budućnost slavila i povela s 2:1 u finalu.

Prvi čovjek crveno-bijelih Nebojša Čović danas je kazao da igrači Zvezde neće nastupati u Podgorici, no sve je izgleda bilo planski urađeno, kako bi se stavio dodatni pritisak na domaćina i sudije pred možda i meč odluke.

Igrači oba tima su izašli na zagrijavanje i meč je počeo u zakazanom terminu, a Budućnost se nalazi na pobjedu od trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi