Tri poena Teletovića u teškom porazu od Oklahome

Novi poraz Phoenixa

Tri poena Teletovića u teškom porazu od Oklahome

Košarkaši Phoenix Sunsa su u noći sa sinoć doživjeli drugi uzastopni poraz. Ovoga puta, bolji tim je bila Oklahoma, koja je slavila rezultatom 124:103.

Nakon egala u prvoj četvrtini se igrala egal utakmica, da bi potom Oklahoma do poluvremena stigla do vodstva od šest razlike. U drugom poluvremenu uslijedila je mnogo bolja igra domaćeg tima, koji je zasluženo stigao do visoke pobjede od 21 poena razlike.

Najbolji u ekipi Thundera bio je Kevin Durant, koji je za 31 minutu na parketu ubacio 32 poena, te sakupio 11 skokova i 4 asistencije. Westbrook je također upisao double-double sa 21 poenom i 13 asistencija, dok je odličan bio i Kanter (21 poen, 9/10 iz igre).

U ekipi Phoenixa se najviše istakao Eric Bledsoe, koji je meč okončao sa 28 poena i 11 asistencija. 

Mirza Teletović je još jednom bio u drugom planu. Naš košarkaš je priliku za igru dobio tek kada je već postalo jasno da će Phoenix izgubiti utakmicu. Teletović je na parketu proveo 6 minuta, postigao je jednu trojku i upisao jednu asistenciju.

NBA:

Oklahoma - Phoenix 124:103

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti