Trojkama Nedovića Armani došao do trijumfa protiv ALBA-e iz Berlina

Sjajan povratnički nastup Nedovića

Trojkama Nedovića Armani došao do trijumfa protiv ALBA-e iz Berlina

Milanski Armani Exchange nastavlja s pobjedama u Euroligi. Milanez su večeras u 5. kolu došli do četvrte pobjede u Berlinu protiv momčadi ALBA-e rezultatom 81:78.

Utakmicu je bolje otvorio domaći tim koji je sjajnom obranom kontrolirao rezultat. Činilo se da je tim Milana izvan ritma i samo 26 koševa koje su postigli u prvom poluvremenu nisu nimalo dobro izgledali.

Kako su u prvom poluvremenu očajno napadački izgledali, tako je drugo donijelo potpunu renesansu tima iz Milana. U obe preostale četvrtine postigli su više poena nego u prvom poluvremenu i u neizvjesnoj završnici uspjeli slomiti upornog i žilavog domaćina koji nije uspio odoljeti sjajnom šuterskom drugom poluvremenu gostiju. 

Četiri trojke Nemanje Nedovića koji se vratio u tim Milana možda su bile u ključne u preokretu tima Ettora Mesine. Na sve to razigrali su se Rodriguez i Scola i Nijemci su morali potpisati poraz. Chacho je sa 17 poena bio najbolji kod gostiju, Scola je dodao 14 a Nedović 12.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Siva s 20 i Geidraitis s 18 poena najbolji kod ALBA-e. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi