Armani sjajnim nastupom nanio novi poraz Fenerbahceu, Baskonia razbila Olympiacos

Messina nadmudrio Obradovića

Armani sjajnim nastupom nanio novi poraz Fenerbahceu, Baskonia razbila Olympiacos

Milanski Armani Exchnange večeras je u svom Mediolanum Forumu sjajnom igrom nanio novi poraz turskom doprvaku Fenerbahceu rezultatom 87:74. 

Sigurnom igrom od otvaranja susreta pa do samog kraja ekipa milanskog Armanija nadigrala je večeras tim Željka Obradovića ne ostavivši mu gotovo nikakvu šansu.

Predvođeni maestralnim Rodriguezom domaći su držali pod kontrolom ovu utakmicu i zasluženo ubilježili novu pobjedu u Euroligi. Sergio se na kraju zaustavio na 22 koša, a povratnik u tim nakon teške ozljede Arturas Gudaitis zabio je 17 poena dok je Della Valle dodao 15. 

Vesely i Lauvergne s druge strane s po 14 poena najbolji kod Fenera.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Momčad Baskonije je u Vitoriji jednako uvjerljivo kod kuće razbila ove godine očajni Olympiakos. fantastični Toko Shengelia je s 25 poena vukao Baske do pobjede. Kod Grka Paul je postigao 15 poena i bio malo bolji od ostatka pirejskog tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi