U HKK Zrinjski optimizam pred duel sa Igokeom

Susret se igra sutra

U HKK Zrinjski optimizam pred duel sa Igokeom

S. Mlaćo

Košarkaši Zrinjskog u narednom kolu Prvenstva BiH imat će veoma težak posao. Naime, Mostarci će sutra od 18 sati ugostiti KK Igokea.

Nadaju se dobroj partiji, a meč su danas na press konferenciji najavili trener Nikolić, te košarkaši Bjelica i Vranješ.

"Oni su najbolja ekipa u ligi, prepuni internacionalaca. Jako zahtjevna utakmica, teška, a mi smo se dobro spremili. Sutra će se mnogo pitati i Igokea, oni su rang više od nas i vjerovatno će biti prvaci države. Izgldaju veoma dobro, pobjeđuju sa velikom razlikom, a jedini kiks im je bilo finale kupa protiv Sparsa", kazao je Nikolić.

"Motiva nam neće nedostajati. Nadamo se da oni neće biti baš kompletni i odmorni, a mi utakmicu jedva čekamo. Vjerujem i da će biti dosta publike", dodao je Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi