U KK Crvena Zvezda zadovoljni zbog odluke o ABA ligi

To su i očekivali

U KK Crvena Zvezda zadovoljni zbog odluke o ABA ligi

S. Mlaćo

U KK Crvena Zvezda zadovoljni su odlukom da se prvenstvo u ABA ligi prekine i da se ne proglasi prvak, niti da neko ispadne.

Specijalne pozivnice su dobili Borac iz Čačka i Split te će liga tako biti proširena.

Beograđani to smatraju kao najbolje rješenje.

"Crvena zvezda iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova u regionu koji su shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva mjeseca. U novim okolnostima, klubovi će imati dovoljno vremena da se pripeme za novu sezonu koja će biti prepuna izazova u situaciji u kojoj su svi klubovi i liga pretrpjeli veliku štetu, ali i koje čeka velika neizvjesnost zbog pandemije koja još nije završena", istakli su iz ovog kluba.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kako je već poznato, prekinuta je i sezona u Euroligi te Euroucupu

Top Komentari

rodjeni95
Da li su prvi bili, ne bi tako pričali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi