Nedović napušta Milano, ide u Crvenu zvezdu?
EPA

Bio bi veliko pojačanje

Nedović napušta Milano, ide u Crvenu zvezdu?

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović okončao je svoju epizodu u Italiji.

Nedović je poslije dvije godine igranja za Olimpiju iz Milana slobodan u izboru nove sredine, a tu informaciju sa javnošću prvi je podijelio ugledni novinar Emiliano Charchia.

Ovakav rasplet se više-manje i očekivao, pogotovo jer je Nedović ove sezone imao velikih problema s povredama, a čini se da neće dugo tragati za novim angažmanom.

Odličnom beku ugovor nudi Unicaja, spominje se i Partizan, no mediji iz susjedstva pišu kako nije isključeno ni da obuče dres Crvene zvezde koji je inače već nosio u periodu od 2008. do 2012. godine.

Potražite više informacija na temu Lega A:

S obzirom da je odlučeno kako će narednu sezonu Eurolige igrati iste momčadi kao i ove koja je prekinuta, šanse da se Nedović vrati u crveno-bijeli dres nisu nezanemarive.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi