U Moskvi nema straha!

Igrači Khimkija normalno treniraju

U Moskvi nema straha!

A. Čaušević

U Mosvki nema straha od koronavirusa, barem kada su u pitanju košarkaški klubovi. 

Nakon košarkaša CSKA, i košarkaši Khimikija su počeli s uobičajnim pripremama za nastavak sezone koji je zakazan za 10. april.

Generalni menadžer ovog tima, Pavel Astakov je za ruske medije kazao kako ekipa kreće s planiranim rasporedom treniranja.

"Krećemo sa treninzima i sve ćemo planirati po rasporedu koji je objavila Evroliga i VTB liga. Naši igrači će biti potpuno spremni za 10. april kada je planiran nastavak sezone", rekao je Astakov.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Khimki je do prekida takmičenja bio najbolja ekipa VTB lige sa 18 pobjeda i jednim porazom, dok u Euroligi zauzima sedmo mjesto s omjerom 13:15 i u zoni je play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi