U svlačionici Celticsa bilo je svega: Svi ste u ovom sr*nju
FOTO - EPA

Teško su podnijeli novi poraz

U svlačionici Celticsa bilo je svega: Svi ste u ovom sr*nju

A. Beganović

Nakon sinoćnjeg poraza od Miami Heata u drugom susretu finala Istočne konferencije u svlačionici Boston Celsticsa je bilo burno.

Kako pišu američki mediji poraz u utakmici u kojoj su u jednom trenutku imali prednost od 17 poena izazvao je burnu svađu u svlačionici Celticsa.

Povici i uvrede čuli su se iz svlačionice, a navodno je najviše ogorčen bio Marcus Smart. "Svi ste u ovom sranju", navodno je rekao i napustio svlačionicu, a da nešto nije u redu govori i podatak da nije htio razgovarati sa novinarima.

Pokušali su se košarkaši Celtisca "izvaditi" svjesni da iako gube 2:0 još uvijek ništa nije gotovo.

"On igra sa velikom dozom strasti, zato ga i volimo. U porodici postoje usponi i padovi, svađe i emocije. Ali to smo mi, prava porodica", izjavio je Jaylen Brown dok su Tatum i Walker novinarima rekli da se ništa strašno nije dogodili te da se radi o razumljivim frustracijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi