Tanasilović: Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu

Optimizam u redovima Tuzlaka

Tanasilović: Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu

E. Dindić

Kapiten Studenta iz Tuzle, te jedan od najboljih košarkaša ovog kluba Miodrag Tanasilović, pred prvu utakmicu finala A1 lige protiv Orlovika nije krio optimizam. 

Smatra da će biti teška utakmica, ali da u subotu ih interesuje samo pobjeda.

"Igrali smo s njima dvije utakmice, ali od tada se dosta stvari promijenilo. Doveli su dva košarkaša iz Amerike, dodatno proširili roster i svoju kvalitetu. Međutim, naš pristup ne samo u ovoj nego i u svakoj utakmici bez obzira na protivnika od početka sezone je da idemo na pobjedu. Svi smo zdravi, spremni za subotu da damo sve od sebe da ostvarimo pobjedu u tom susretu. Jedna zanimljivost je svakako da se u ovom finalu u dvije utakmice odlučuje koš količnik, te da u subotu ako nam se naravno ukaže prilika da pobijedimo sa što većom razlikom", rekao je Tanasilović.


Podsjetimo, utakmica između Studenta i Orlovika na rasporedu je u subotu sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi