Ukoliko bude nastavljao karijeru, Luis Scola zaigrat će za Varese?

U Vareseu ozbiljno zagrijani za sjajnog Argentinca

Ukoliko bude nastavljao karijeru, Luis Scola zaigrat će za Varese?

Luis Scola još se uvijek premišlja oko nastavka svoje karijere. 

Kako piše specijalizirani košarkaški portal Sportando, talijanski prvoligaš Varese jako je blizu da legendarnog Argentinca privoli da svoju posljednju sezonu odigra baš u njihovom dresu. 

Scola se čak danas i sastao s upravom kluba te trenerom Attiliom Cajaom te su razgovarali o planovima za iduću sezonu. Navodno je Scola obećao delegaciji slavnog talijanskog kluba da će upravo tu, ukoliko se odluči za nastavak, završiti svoju veličanstvenu karijeru u kojoj ima cilj zaigrati na svojim petim Olimpijskim igrama u Tokiju iduće godine. 

U Vareseu su jako optimistični glede ovog transfera a sutra će se sastati i s njegovim menadžerom da utanače sve detalje oko eventualnog ugovora s Argentincem. 

Potražite više informacija na temu Lega A:

Podsjetimo, Scola je nedavno produžio ugovor s Armanijem, no za kratko vrijeme se predomislio i kazao kako više ne želi igrati u Euroligi, te da će razmisliti i o samom nastavku karijere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije