Tuzla je grad košarke: Velike gužve zbog ulaznica pred dolazak reprezentacije BiH

Svi žele na utakmicu

Tuzla je grad košarke: Velike gužve zbog ulaznica pred dolazak reprezentacije BiH

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavlja utakmicom protiv Litvanije koja se 24. februara igra u tuzlanskom Mejdanu.

Bh. tim pod vodstvom Vedrana Bosnića igra fenomenalnu košarku. Kvalifikacije su otvorene s dvije pobjede protiv Češke i Bugarske, a sada slijedi dvomeč s prvim favoritom grupe Litvanijom.

Na meču u Tuzli reprezentacija BiH će imati veliku podršku s tribina. Dokaz tome je velika gužva koja zabilježena na prodajnim mjestima već prvog dana prodaje karata i apsolutno svi žele da se domognu ulaznice za ovaj meč.

Ove scene svakako su još jedan dokaz da je Tuzla istinski grad košarke i kao i uvijek pune tribine Mejdana nosit će Zmajeve prema pobjedi.

Susret Bosna i Hercegovina - Litvanija igra se u četvrtak 24. februara s početkom u 20 sati.

Oglasi

Za ulazak u dvoranu, osim ulaznice i obavezne maske, posjetioci će morati ispunjavati jedan od ovih uslova:

– Posjedovati potvrdu o potpunoj vakcinaciji

– Posjedovati negativan antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

– Posjedovati potvrdu o prebolovanom COVID-19 ne stariju od šest mjeseci

Cijene karata iznose 10 i 15 KM.

Top Komentari

King_Kenny
...vidjeli bi guzve da im voljena Srbija igra.
0 11
emanuelmacron
Pozdrav za, Antu,imam dvije antene riblja kost,prodacuti, mozes fatat digitalne kanale na njih,pogotovo hrvatske,a i dobro ti dodju ko ukras na stali
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi