U Zenici počeo ključni sastanak za spas bh. košarke
Hoće li doći do dogovora odnosno kompromisnog riješenja, kako bismo već za vikend mogli gledati utakmice u najvišem rangu muške i ženske košarke

Da li će doći do dogovora?

U Zenici počeo ključni sastanak za spas bh. košarke

A. Beganović, foto: D. Kurbegović

U Zenici je počeo sastanak Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, koji je zapravo posljednja prilika za spas bosanskohercegovačke klupske košarke.

Situacija u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine daleko je od idealne, a da je vrag odnio šalu govori i podatak koji kaže da su za vikend počela prvenstva u elitnim rangovima za košarkaše i košarkašice, no klubovi iz Republike Srspke nisu igrali utakmice.

Upravo iz tog razloga zakazan je sastanak Upravnog odbora Košarkaškog saveza na kojem će se pokušati pronaći rješenje koje zadovoljava sve zainteresirane strane.

Na sastanku nisu prisutni članovi Upravnog odbora Mirza Teletović, Nikica Petrović i Dana Muminović, no kvorum je zadovoljen pa je sjednica upravo počela.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kako javlja reporter SportSport.ba postoji dobra volja svih članova Upravnog odbora za pronalskom rješenja koje zadovoljava sve strane pa je za očekivati dobre vijesti iz Zenice.

Top Komentari

user1603273752
Sad ce on udovoljit kubovima iz RS i ponovit ce ove utakmice sto su registrovane 20:0...to ako urade onda ovi klubovi poput Celika,koji su potrosili pare na prevoz i sve ostalo da odu u Mrkonjic grad,treba da se zale i tuze sve redom...nadam se da to nece uradit jer im se ne moze vazda popustat
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi