3

Komentari (3)

hygg33
Malo po malo savez pokazuje zube svima koji pokušavaju rušiti iz vana i unutra. Bravo za savez na čelu sa TELETOVIĆEM i ČOLANOM, ljudima iskrenih namjera da se napokon desi neka promjena, a hoće!
E.Car
Igokea misli da se svijet vrti oko njih. Određuju kad će igrati i sa kim. Kakvu to poruku šalje drugim ekipama, imaju li razlog za rad, za napredovanje kad se stalno ovima popušta. To je rak rana.
dinas
Klubovi iz RS ucjenjuju savez stalno a u biti nemaju neki dobrinos jer selektiraju i ono malo kvaliteta za reprezentaciju Srbije.Koliko im se popusta pokazuje vracanje M.Krajisnika nakon izbacivanja iz prvenstva BiH mimo svih propozicika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.