Uprava Zrinjskog podnosi ostavku nakon najvećeg uspjeha u povijesti kluba?

Uprava Zrinjskog podnosi ostavku nakon najvećeg uspjeha u povijesti kluba?

U našoj tipičnoj maniri čim se napravi neki uspjeh odmah krene podcjenjivanje, kao nije se igralo za ABA ligu pa Igokei nije 'trebalo', ali tko god je gledao bilo koju finalnu utakmicu, pogotovo u Mostaru mogao se uvjeriti koliko su branitelji naslova 'grizli'. 

Svakome je stalo osvojiti naslov, a uzeti ga od peterostrukog uzastopnog prvaka, u njegovoj dvorani i pet puta u sezoni pobijediti ekipu koja je skuplja od većine nogometnih premijerligaša nevjerojatna je stvar. To najbolje znaju ljudi koji stoje iza ovog uspjeha, koji su u grad bez prave dvorane donijeli naslov u najpopularnijem dvoranskom sportu, počevši od predsjednika Dalibora Miloša i svih članova uprave.

"Sve se može kad se hoće", poručuje Miloš za Sportske novosti koji zbog poslovnih obaveza nije bio sa svojim klubom u Laktašima, ali koji je 'živio' svaku sekundu dramatične četvrte utakmice. "S obzirom na naše uvjete i naš budžet ovo je nestvarno, ali je isto tako pokazatelj kako ne koriste nikakvi izgovori, nego samo krvav rad i odgovornost", dodaje predsjednik Zrinjskog za Sportske novosti.

Činjenica da Mostar ima košarkaškog prvaka, a nema košarkašku dvoranu nešto što je 'ofucana' priča, ali je bolna istina. Zapravo, Grad Mostar bi se trebao stidjeti, a ne ponositi se time. Gradonačelnik Ljubo Bešlić nakon utakmice slavio je na parketu zajedno s igračima,to i razumijemo jer je izborna godina, ali kada se vrati u Mostar trebao bi razmisliti što se može učiniti da se napokon izgradi ta dvorana.

"Znamo da gradonačelnik nije koji može napraviti nešto oko dvorane, on nam je pomagao posljednjih godina koliko god je mogao. Međutim, ako se sada nešto neće promijeniti onda trebamo promijeniti sport uopće te uspješnije ljude postaviti na odgovorna mjesta", dodaje Miloš.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Predsjednik Miloš u Zrinjskom je oko deset godina, okosnica postojeće uprave tu je zajedno šest ili sedam. Bilo je puno godina kada su namjeravali dignuti ruke od svega, ali iako su na kraju doživjeli konačnu satisfakciju Miloš poručuje da bi svi oni nakon ovakve sezone mogli se povući, odnosno podnijeti ostavke!

"Ovo postignuće je iznad svih realnih osnova i ovo je nemoguće ponoviti, a kamoli nadmašiti u uvjetima kakvi su postojeći. Zbog toga razmišljamo podnijeti ostavku i prihvatiti se drugih dužnosti gdje možemo više pomoći", zaključio je Dalibor Miloš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi