Utakmica Eurocupa registrovana službenim rezultatom

Odluka Disciplinske komisije

Utakmica Eurocupa registrovana službenim rezultatom

A. Čaušević

Disciplinski sudija Eurocupa odlučio je da susret Cedevita Olimpija - Bursaspor registruje službenim rezultatom 20:0 u korist turskog kluba.

Susret se trebao igrrati u srijedu, 7. oktobra, ali je otkazan nakon odluke slovenačkih vlasti da cijela ekipa kluba iz Ljubljane mora ostati u karantinu.

Zdravstvene institucije u Sloveniji su takvu odluklu donijele nakon što je jedan od igrača Cedevita Olimpije pozitivan na koronavirus.

U međuvremenu i susret ABa lige između Primorske i Cedevita Olimpije je također odgođen. Novi datum odigranja tog meča je 21. oktobar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi