Valencia šokirala Barcelonu u 1/4 finalu Kupa Kralja

Andalužani potvrdili sjajnu formu

Valencia šokirala Barcelonu u 1/4 finalu Kupa Kralja

Završnica Kupa Kralja koja se ove godine igra u Malagi već u prvoj utakmici je donijela pomalo šokantno ispadanje favorizirane Barcelone od strane Valencie koja je večeras slavila razultatom 82:78. 

No to je šokantan rezultat samo za one koji ne prate prilike u španjolskoj i euroligaškoj košarci. Valencia igra u zaista sjajnoj formi i prije nekoliko dana je bila na pragu bobjede protiv Barce no ispustili su je u zadnjoj sekundi susreta. 

Sjajna momčad Valencie i večeras je protiv Barcelone izašla bez bijele zastave. Bolje rečeno, Andalužani su bili ti koji su vodili priču tijekom cijelog susreta. Prednost s poluvremena od 3 koša razlike pri ulasku u posljednji period narasla je na 12. Iako je Barca uspjela skoro dostići prednost Valencie preokreta nije bilo, mirne ruke s penala u završnici košarkaša u narančastim dresovima presudile su timu Svetislava Pešića. 

Tobey sa 16 poena, Dubljević s 13 i Doornerkamp s 12 bili su kreatori ove pobjede Valencie, Mirotić s 25 standarno najbolji kod Barce za koju je Claver dodao 15 koševa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi