Micić nakon potopa Srbije: Pred utakmicu mi se desila neočekivana situacija, čuće se još

Dobio velike kritike za loš nastup

Micić nakon potopa Srbije: Pred utakmicu mi se desila neočekivana situacija, čuće se još

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspjela izboriti plasman na Olimpijske igre.

Košarkaši Srbije uspjeli su da se plasiraju u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijadu koji se igrao u Beogradu, ali sinoć nisu uspjeli da dođu do pobjede protiv selekcije Italije.

Italijani su sinoć utišali navijače u beogradskoj Areni jer su odigrali zaista fantastičnu utakmicu i na kraju uspjeli da slave rezultatom 102:95.

Italija se tako prvi put nakon 2004. godine uspjela plasirati na Olimpijadu, dok su u Srbiji razočarani što njihova ekipa nije pobijedila sinoć, te su žestoko kritikovali svoje igrače.

Na meti velikih kritika našao se i Vasilije Mićcć koji iza sebe ima odličnu sezonu u Efesu. Micić je bio MVP Eurolige nakon što je osvojio titulu s Efeson, a nekoliko dana kasnije s ovim klubom postao je prvak Turske.

Micić se nakon sinoćnjeg lošijeg izdanja našao na meti kritika srbijanske javnosti, a nakon utakmice dao je poprilično misterioznu izjavu.

Reprezentativac Srbije izjavio je da mu se pred početak utakmice desila neočekivana situacija, ali nije htio odmah da otkrije o čemu se radi.

"Težak poraz za sve nas. Neočekivana situacija koja se desila meni lično, ali nije sada vrijeme za to. Italijani su igrali odlično, čestitam im", rekao je Micić.

Jedan od novinara pitao je da li je u pitanju neka povreda, a Micić je samo kratko odgovorio: "Čuće se".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi