"Ako nisi spreman za ovu  utakmicu, onda ti srce ne kuca"
Amerikanac želi pobjedu u majstorici pod svaku cijenu (FOTO: ABA liga)

Amerikanac u redovima Crvene Zvezde pred majstoricu

"Ako nisi spreman za ovu utakmicu, onda ti srce ne kuca"

E. Dindić

Billy Baron bio je najraspoloženiji košarkaš Crvene Zvezde u susretu protiv Budućnosti. Međutim, to nije puno pomoglo timu iz Beograda da izbjegne poraz u večerašnjem susretu. Slavili su domaći košarkaši rezultatom 84:80 te tako finalnu seriju ABA lige odveli u peti susret. 

Poslije utakmice Baron nije bio previše raspoložen za priču, ali ipak osvrnuo se na sam tok susreta.

"Imali smo sve u svojim rukama, ali smo dozvolili poraz. Imamo prednost domaćeg terena, želim da svaki navijač Crvene Zvezde pruži nam maksimalnu podršku, to bi nam mnogo značilo", rekao je Baron te nastavio:

"Te male stvari koje inače kontrolišemo, šuteve sa distance, ofanzive skokove, večeras smo sve prepustili protivniku. Oni su pogađali iz nekih težih pozicija, ali sve je to sastavni dio košarke. Ako nisi spreman za ovu petu utakmicu, onda ti srce ne kuca", zaključio je Baron.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U ponedjeljak od 19:00 sati na programu je majstorica između ova dva tima, koja će odlučiti putnika u Euroligu iduće sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi