18

Komentari (18)

Semberija
VOJO jebem ti mater cetnicku
ibrahim51
Veliko hvala Bosnicu.Sto je privatio mjesto selektora.Iskrene cestitke , sa zeljom da uspijes Bosnicu.
damir bosnjak
vojo..prnem ti dole na komentar..haj ti u tor s vlascadima tamo ti je mjesto..otac te odvratni jebo
Woyzeck
Kad covjek uzme da cita ove komentare... Pa odakle vise ljudima entuzijazam? :) Razlog sto je Bosna to sto jeste i jesu ljudi. Lako je upravljati ovcama. Evo ovo sad npr. najbolje opisuje to. Dovede se jedan anonimus na celo reprezentacije koja se raspada vec decenijama, gdje igraci odbijaju da igraju, gdje realno nema ni kvaliteta za neki ozbiljan rezultat, gdje su na celu vec godinama najveci kriminalci koji su poharali sve sto se poharati moze, gdje niko zdrav ne vidi ni tracak svjetla, i sad ovekivanja odmah skacu! To su cestitke, idemo, bravo... Pa sta on moze da uradi, nesretnik? Da postavi neku magicnu taktiku, u kojoj ce svi dosadasnji problemi otici u zaborav? Postavi neki fleks, koji ce da rijesi problem finansija? Ili zonsku odbranu koja ce da rijesi problem neodazivanja vjestackoj reprezentaciji za koju nece niko da igra?
Raikkonen
Šta si to napisao? Vještačka reprezentacija? I da si sve u pravu što si napisao prije toga " vještačko" ĐUBRE si pravo. Ne diraj Bosnu i Hercegovinu i nije niti će ikada biti vjestačka DŽUKAC.
mesut10
Ne znam čemu ovi minusi. Sve si tačno rekao osim ovog na kraju. Koliko god nas bolila ta istina, od nje ne možemo pobjeći iako pokušavamo.
Raikkonen
A ti Özil nešto ti nije jasno? Pročitaj lijepo šta sam ja napisao pa ćeš možda skontati šta je ĐUBRE napisalo? Nema vještačke reprezentacije Bosne i Hercegovine a iskreno ostalo me ne interesuje . I kao građanin BiH i patriota ove zemlje imam pravo da se usprotivim ovakvim gadljivim komentarima na račun reprezentacije BiH. Toliko... Sretno Bosniću i VOLIM TE BiH
ceSoloInter
pustiti ga da radi, ne suditi covjeku po 2 3 utakmice, nego mu dati vrijeme...sagledati stvari kakve jesu, a to je da imamo jednog i po postenog igraca...ovo ostalo boranija
Kiss
ok trener,sretno
rutomuf
Ispostavi se tacnim ono iz nadrealista da ce Švedjani dolazit kod nas radit
karlhajncbrazzzo
Jeste ovaj ima pravo švedsko prezime.
rutomuf
I pravo švedski pasoš. Uostalom i Ibrahimovic ima ić prezime pa je veci šved od Alexey Šveda
karlhajncbrazzzo
Halo momak, Bosnić je igrao za Bosnu, za razliku od Ibrahimovića.
karlhajncbrazzzo
Malo je glupo nazivati Bosnića Šveđaninom samo zato što je bio selektor Švedske. Pa kaže: “Velika čast i obaveza je biti selektor svoje zemlje u kojoj sam počeo svoje prve košarkaške korake i to je u ovom trenutku najmanje sto mogu napraviti za svoju zemlju. Hvala svima koji mi daju veliku podršku"
rutomuf
Jest kad su ga otkantali onda je i Bosna dobra. Onda se sjetio i da je zapoceo karijeru ovdje nesto poput Ćire kad je prdio kako je bosanac. Stipu majketi
karlhajncbrazzzo
Kada bismo tako plitko poput tebe posmatrali stvari onda bismo za sve naše selektore mogli reći da su ih “otkantali” pa su došli kod nas. Npr. za Mešu bismo mogli reći da je Francuz jer ima njihov pasoš, kao i Sušić ili Hadžibegić. Ili možda da kažemo za Teletovića “otkantali” ga Amerikanci pa došao nama.
karlhajncbrazzzo
Sretno Vedrane!
Raikkonen
Bravo rukovodstvo KSBiH. Doveli ste čovjeka koji je zaista napravio dosta dobrih i lijepih stvari za pohvaliti sa reprezentacijom Švedske. Sada mu samo budite podrška i pustite čovjeka da radi kako najbolje zna i vjerujem da će biti rezultata ali ne ODMAH i preko noći.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.