11

Komentari (11)

Izotop10000
****a su ****a nema saveza koji ne smrdi niko u ovoj ****noj Bosni nema odgovornos za ovakva sranja nema kazne boli ih ***** za bilo kim.
Kiss
Savez kao i država gdje para nema neće se niko dugo zadržati,sramota ...
Nuksi
majku li im pokvarenu sebičnu... Sve su to menadžeri krivi zajedno sa gladnim i pokvarenim članovima saveza koji hoće svoje igrače da ubace
Sanagoal
Sve sto cvjeta se unistava u BiH! Sram da ih bude u savezu! Pa kako da ih dovedemo u red! Savez napolje! Svi na ulice, trebaju sponzori da se povuku i pokazu distojanstvo i postenje a ne da kriminalnu organizaciju podrzavaju !!! DOSTA !!!!!!
rabodimis
Pa majku im je*em, kako ih vise nije stid ?? Boli gamad uhlje*ljenu kad nesto dobro fukcionise.. Ne idi Vedrane, reci javno sta je problem, daj bar da znamo ko nam uporno zabija te nozeve u ledja.. Nemoj presutjet i dat vjetar u ledja klosarima..
Noone
Neka je dao ostavku, pošteno. Nećete kako trener kaže, doviđenja ... Tako i Šuman.. Sad neka nađu kakvog bugara i neka igra kako košarkaška ghovna od saveza kažu
celikze
Vedrane radi tebe sam se radovao utakmicama kosarkaske reprezentaci*****rba zalaganje vjerovanje u pobjedu i sve ono sto fali umisljenim fudbalerima i rukometasima.Ti si nam dao nadu da onaj Bosanski inat moze da radi kada hocemo.Svako dobro tebi i tvojoj porodici.Trebao si nastaviti dalje radi navijaca igraca a i da javno kazes probleme.Pa da uhl****ma se mame nahebemo vise.
celikze
Cuj cenzura na rijeci booorbbba uhljj**** e hebes ovaj portal hahhahhah
celikze
uhljjj e. biiiii valjda skontali h**** al ne vadi
VenamaHrabrih
E tačno bi givikt pokvarili...
arca
Mirza i Vedran ostavke dali nesto tu smrdi i to dobro u savezu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.