Emotivna objava Vedrana Bosnića

Nakon ostavke

Emotivna objava Vedrana Bosnića

H. Zilić

Kao grom iz vedra neba jutros je stigla vijest da Vedran Bosnić nije više selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naveo je kao razlog drugačija stajališta u Košarkaškom savezu, ali i ugovornih pitanja.

Trener belgijskog Monsa je inače od 2018. bio na klupi bh. reprezentacije.

Nakon vijesti o ostavci Bosnić je na društvenim mrežama stavio emotivnu objavu. Dva srca i slika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bosnić je dokazao da je sa punim emocijama i velikog srca obavljao selektorsku funkciju. Dao je sebe maksimalno da se BiH digne na košarkaškoj ljestvici, ali očigledno neke druge stvari su bile prevelike, što će čelnici KSBiH morati objasniti javnosti u narednim danima.

Naše košarkaše početkom jula očekuje nastavak kvalifikacija za Munodbasket, a u septembru nas očekuje nastup i na Eurobasketu.

Top Komentari

rabodimis
Pa majku im je*em, kako ih vise nije stid ?? Boli gamad uhlje*ljenu kad nesto dobro fukcionise.. Ne idi Vedrane, reci javno sta je problem, daj bar da znamo ko nam uporno zabija te nozeve u ledja.. Nemoj presutjet i dat vjetar u ledja klosarima..
11 1
arca
Mirza i Vedran ostavke dali nesto tu smrdi i to dobro u savezu.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi