Vedran Bosnić prekinuo medijsku šutnju i poslao kratku poruku

Bivši selektor bh. košarkaša

Vedran Bosnić prekinuo medijsku šutnju i poslao kratku poruku

M. Šljivak

Vedran Bosnić šokirao je bh. javnost nakon što je odlučio otići s mjesta selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sjajni stručnjak je naše košarkaše vodio na zaista impresivan način. Borbenost i zalaganje su bili na najvećem mogućem nivou, a takvu igru pratili su jako dobri rezultati.

Ipak, zbog neslaganja s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić je odlučio da da ostavku, a na njegovo mjesto je imenovan Adis Bećiragić.

Nakon nekoliko dana medijske šutnje Bosnić je odlučio izdati saopštenje na društvenim mrežama i poručio je da su emocije bile jednostavno prevelike.

"Iza mene je veoma emotivna sedmica. Htio bih se zahvaliti svima koji su osjetili nepravdu i dali mi veliku podršku. Izvinjavam se svima kojima nisam stigao odgovoriti na poruke podrške. Hvala vam i želim vam sve najbolje", saopštio je Bosnić.

Ovaj 46-godišnji trener je na klupi košarkaške reprezentacije BiH proveo gotovo četiri godine i ostvario je plasman na Eurobasket.

Top Komentari

@rm1n
Kukavice, Bosnić i Teletović. Predaju se bez borbe, guraju probleme pod tepih! Ovo je njihova zemlja njihov savez, trebali su se borit ako su patriote a oni samo pobjegli od problema! Na stranu poso treba se borit da nam bude bolje, prijavljuj smradove, tužih, brukaj po medijima, a oni pobjegli!!
11 6
Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi