Velika neizvjesnost oko nastupa HKK Grude u Premijer ligi ove sezone

Kako saznaje SportSport.ba

Velika neizvjesnost oko nastupa HKK Grude u Premijer ligi ove sezone · Saznajemo

Košarkaški klubovi širom BiH lagano počinju s pripremama i sklapanjima rostera za nadolazeću sezonu.

Ekipe Sparsa i Zrinjskog, te Slobode sklapaju respektabilne timove i za očekivati je da će ovaj trojac uz Igokeu koja će se u prvenstvo uključiti tek u Ligi 6 voditi glavnu riječ o pitanju prvaka.

Istovremeno u KK Bosna Royal se trenutno ne zna ništa, ni hoće li ni s kim će igrati PL.

U HKK Grude ovih dana se vijeća da li će nastupiti u domaćem prvenstvu koje su izborili osvajanjem Lige Herceg Bosne. U klubu je navodno više oponenata nastupu u elitnom razredu naše košarke, nego onih koji su za igranje.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kako saznaje SportSport.ba u HKK Grude postoji problem pronalaska sponzora koji bi klubu omogućio financijsku stabilnost i ne baš male troškove takmičenja.

Po informacijama koje imamo, početkom slijedećeg tjedna bit će poznata sudbina HKK Grude tj.da li će uprava omogućiti momcima koji su izborili Premijer ligu da je stvarno i igraju.

Top Komentari

Woyzeck
Hahahahahahah, joj zemlje!!! Premijer liga, vise ekipa upitno za nastup, nego sto ih je pocelo trenirati... Mjesec pred pocetak prvenstva. :))) Gasi mjesalicu, motaj kablove!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi