Veliki Michael briljira i kao ribar: Ulovio je sabljarku tešku 200kg

Najveća zvijezda NBA lige ikada sjajan je i u ribolovu

Veliki Michael briljira i kao ribar: Ulovio je sabljarku tešku 200kg

Poznata je stvar da je Michaelu Jordanu tijekom karijere, te posebno nakon nje, glavni hobi postao igranje golfa, no Jordan je odličan i u ribolovu, što je demonstrirao prije dva dana.

Na ribarskom turniru u Morehead Cityju jedan od najvećih sportaša u povijesti sa svojom posadom ulovio je sabljarku težu od 200 kilograma. Ipak, unatoč impresivnom ulovu, to nije bilo dovoljno za prva tri mjesta. Vodeća posada ulovila je sabljarku tešku 224 kilograma.

"Nadam se da ću se vratiti s nešto većom ribom", rekao je Jordan u kratkom intervjuu na Facebook stranici turnira.

Ima još 24h na raspolaganju da se njegova posada uključi u borbu za najveće pozicije. Pobjednik će kući odnijeti više od milion dolara. Poznavajući njegovu kompetitivnost ne bi čudilo da veliki Mike i ovdje uradi sve za pobjedu...

[facebook]https://www.facebook.com/thebigrocktournament/posts/10157663155259565?__tn__=-R[/facebook]

Top Komentari

Twista
Ma frajer radi sa Sejtanima, sta god uzme ide mu od ruke. Ccc ;)))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi