Veliki problemi za Grizzliese: Conley povrijeđen
Foto: EPA

Sjajni playmaker van stroja

Veliki problemi za Grizzliese: Conley povrijeđen

Memphis Grizzliesi su u petak izdali saopštenje da će njihov playmaker morati na, čini se, dužu pauzu zbog bolova koje osjeća u lijevoj peti, kao i zbog problema s Ahilovom tetivom.

Grizzliesi u svom saopštenju nisu ponudili mogući datum Conleyjevog povratka na parket, a jedino je poznato da će za dvije sedmice ponovo proći ljekarske preglede, te da će medicinski tim Memphisa tada izvršiti procjenu njegovog stanja.

Sjajni Conley je i na samom početku sezone imao problema sa Ahilovom tetivom, a zbog istih problema je u preteklih pet godina propustio značajan broj utakmica.

Tako je prošle sezone odigrao 69 utakmica za Memphis, dok je sezonu ranije bio spreman za svega 56 susreta.

Mike Conley je, pogotovo nakon odlaska Randolpha, neprikosnoveni vođa Grizzliesa, tako da će njegovo odsustvo sigurno predstavljati veliki problem za ovu ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi