Velimir Gašić novi trener OKK Sloboda

Vratio se u tuzlansku ekipu

Velimir Gašić novi trener OKK Sloboda

E. Čaušević

Čelnici OKK Sloboda iz Tuzle saopštili su danas da je Velimir Gašić novi trener ove ekipe.

Gašić se nekoliko mjeseci dogovorao sa čelnicima tuzlanske ekipe, a na kraju je pristao da se vrati u Slobodu. Iz tuzlaske ekipe su potvrdili da će Gašić biti trener ovog kluba u narednoj sezoni.

Iz OKK Sloboda su kazali da im je drago što je Gašić pristao da se vrati u ovaj klub jer je on poznat kao trener koji pažnju posvećuje razvoju i afirmaciji mladih igrača.

Ovaj košarkaški stručnjak vodio je KK Sloboda kada je u tadašnjoj Jadranskoj ligi završio na petom mjestu. Gašić je u Slobodi bio od 2001. do 2003. godine, te je s tom ekipom osvojio titulu prvaka BiH.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Veliki uspjeh u svojoj karijeri ostvario je 1992. godine kada je bio član stručnog štaba Partizana koji je te sezone osvojio titulu prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti