Viceprvak Crne Gore stvara spektakularan tim za novu sezonu

Velika imena u Baru

Viceprvak Crne Gore stvara spektakularan tim za novu sezonu

M. Šljivak

Mornar iz Bara je odlučio da uloži ogromna sredstva u novi tim.

Barani očigledno imaju velike ambicije, a to pokazuju imena koja su već stigla u tim.

Ugovore sa viceprvakom Crne Gore potpisali su Sead Šehović i Milko Bjelica, a u narednom periodu bi ovaj tim mogao biti još jači.

Sada rukovodstvo tima kreće po dvojicu američkih košarkaša. Želje su Derek Needham i Jacob Pullen i sa njima razgovori već krenuli.

Njihov dolazak bi Mornar pretvorio u ozbiljnog kandidata za vrh ABA lige i bili bi među glavnim kandidatima za plasman u Euroligu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ipak, treba sačekati i vidjeti sa kakvim timom će na kraju i ući u novu sezonu, jer za sada su mnogi košarkaši u početnoj fazi pregovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi