Krenula da izvede slobodna bacanja, a kada se okrenula vidjela sudiju koji je kleknuo i zaprosio je

Fantastična scena na meču Budućnosti i Podgorice

Krenula da izvede slobodna bacanja, a kada se okrenula vidjela sudiju koji je kleknuo i zaprosio je

E. Čaušević

Sjajne scene vidjeli smo tokom finalne serije play-offa prvenstva u Crnoj Gori na meču između Budućnosti i Podgorice.

Tokom susreta finalne serije ovih ekipa u centru pažnje našao se jedan od sudija ovog meča koji je prekinuo na trenutak utakmicu kako bi zaprosio svoju djevojku koja inače igra za Podgoricu.

Košarkašica Violeta Lazarević trebala je izvesti slobodna bacanja, a zatim je sve stalo kad aje sudija Stefan odlučio da ispuni svoj plan i oduševi javnost svojim potezom.

On je zaustavio utakmicu i otišao iza leđa svoje djevojke i kleknuo na koljeno, a kada se ona okrenula nije mogla vjerovati šta se dešava.

Sjajan potez sudije oduševio je sve prisutne u dvorani koja je aplaudirala kada je ona pristala da se uda za njega, a aplaudirale su i košarkašice protivniče ekipe.

Top Komentari

emanuelmacron
e nadjosteme sav sam se uneredion,kad ce nastavak,hocel bit sta.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi