Vladimir Dašić novi član Šibenke

Prešao iz redova KK Zadar

Vladimir Dašić novi član Šibenke

Nekadašnja velika nada crnogorske ali i europske košarke Vladimir Dašić novi je član hrvatskog A-1 ligaša Šibenke iz Šibenika. 

Dašić je sa samo 20 godina iz Budućnosti, kao jedan od najperspektivnijih košarkaša u generaciji 88/89 godište, otišao u madridski Real. 

Tamo se nije zadržao duže od jedne sezone pa je u naredne dvije sezone igrao u Gran Canariji, odakle je prešao u rimsku Lottomatticu. Kasnije je nastupao još za ljubljanjsku Olimpiju, Besiktas, igrao u UAE, Cipru, vraćao se u Budućnost da bi posljednju sezonu proveo u hrvatskom ABA ligašu Zadru. 

Od Dašića se očekuje da mladoj šibenskoj momčadi pomogne u povratku u vrh hrvatske košarke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi